میگرن عصبی چیست


علایم میگرن و درمان آن

حدود 10 درصد افرادی که در انگلستان زنگی می کنند در عرض سال یکبار دچار سردردهای میگرنی می شوند. سردردهای میگرنی در خانمها بسیار شایعتر از آقایان می باشد و معمولاً این انفراد قبل از سن 30 سالگی اولین سردرد میگرنی خود را تجربه می کنند. اولین حمله های سردرد میگرنی می توانند در هنگام کودکی و حتی در سن دو سالگی نیز اتفاق بیفتند، اما شروع این دردسرها در افراد بالای پنجاه سال به ندرت رخ می دهد. سردردهای میگرنی در فوصال زمانی مختلفی می تواند روی دهد. بعضی از افراد در طی یک ماه چندین بار دچار حملات میگرنی می شوند و بعضی دیگر ممکن است فقط یک بار در سال دچار این نوع سردردها شوند. در اکثر افراد، حملات سردردهای میگرنی با بالا رفتن سن کاهش می یابد و از شدت آنها نیز کاسته می شود.

علایم میگرن

شایع ترین علائم در میگرن كلاسیك، اختلال در دید است و ممكن است از چند ثانیه تا چند ساعت ادامه یابد و سپس ناپدید شود. میگرن ممكن است برای هر فرد یك بار در هفته و یك یا دو بار در سال اتفاق بیفتد و اغلب به صورت مورثی به افراد دیگر انتقال می یابد.

مهمترین عامل بروز میگرن در زنان ممكن است تغییر یا نوسان در میزان هورمون استروژن باشد كه عموماً در سیكل عادات ماهانه، وقتی مقدار آن پایین می آید سردرد شروع می شود. میگرن معمولاً بین سنین 20 تا 30 سال اتفاق می افتد كه به مرور زمان و با بالا رفتن سن بهبود می یابد.

علایم میگرن

كودكان نیز دچار میگرن می شوند با این تفاوت كه در آنها درد كانون مشخصی ندارد و پخش می شود. میگرن در كودكان ممكن است به صورت سردرد ظاهر نشود و با علائمی چون قولنج یا گاز معده، دردهای شكمی دوره ای، استفراغ و گیجی همراه باشد.

عوامل متعددی در بروز میگرن در افراد مستعد دخیل هستند از جمله:

آلرژی  ها، یبوست، استرس ، اختلال كاركرد كبد، بی خوابی مفرط و خواب زیاد، تغییرات احساسی، تغییرات هورمونی، نور شدید، نورهای برق آسا، بی حركتی بدن، تغییر فشار هوا، مشكلات دهان و دندان و لثه.

كم شدن قندخون در میگرن نقش بسزایی دارد. تحقیقات نشان داده است كه میزان قندخون در طول حملات میگرنی در سطح پایین قرارداد كه باعث شدت درد می شود. استعمال دخانیات به سبب داشتن نیكوتین و مونو اكسیدكربن موجود در دود سیگار در ایجاد سردرد مؤثر است.

غذاهای گوناگونی نیز ممكن است به افزایش درد منجر شوند مانند: شكلات، مركبات، نوشابه های الكلی، غذاهای مانده و نمك اندود شده، ترشی ها و مواد مخمر.

درمان میگرن با داروی گیاهی

سردردهای میگرنی همراه با حالات تهوع و استفراغ بروز می کنند که گاهی شدت این دردها بیمار را برای رسیدن به آرامش مجبور به انجام هر کاری می کند . برای درمان میگرن و سردردهای شدید داروهای بسیاری تجویز می شوند که در کنار آنها روش های درمان خانگی نیز توصیه یم شوند.اگر شما هم جز دسته ای از افراد هستید که سردرد های میگرنی را تجربه کرده اید پس می دانید که درد های میگرنی با سردردهای معمولی کاملا فرق می کند. دردی ناتوان کننده، شدید و دوره ای همراه با ضربان و اختلالات بینایی، حالت تهوع و استفراغ، حساس شدن به نور و بو و لمس و صدا و احساس سوزن سوزن شدن صورت از ویژگی های این درد است. حملات میگرن معمولا 4 تا 72 ساعت فرد را درگیر می کند و جز 20 بیماری ناتوان کننده پزشکی به شمار می آید. بسیاری از بیماران به محض شروع درد از مسکن استفاده می کنند ولی استفاده طولانی مدت از این داروها عوارض جانبی زیادی برای بدن به همراه دارد.

طبیعت بخشنده برای درمان میگرن راهی امن و بی خطر را به بشر ارائه کرده است. یک ترکیب فوق العاده و مفید و آبرسان

درمان میگرن با روش گیاهی

چگونه میگرن را درمان کنیم

مواد لازم:

همچنین بخوانید : درمان بدون دارو سردرد در چند ثانیه!

آب لیمو
آب
نمک دریای هیمالیا

طرز تهیه:

در یک لیوان آب ریخته و آب یک عدد لیموی تازه را گرفته و بعد از برداشتن دانه های لیمو آن را درون آب بریزید. سپس 2 قاشق چای خوری نمک هیمالیا اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید.

دارو چگونه درد میگرن را کم می کند

آب یکی از کلیدهای داشتن بدنی سالم است. بدن انسان به آب کافی برای هیدراته ماندن نیاز دارد. زمانی که آب بدن کم می شود بدن علائمی مانند سردرد را برای شما می فرستد تا به شما بفهماند که کمبود آب وجود دارد. نمک دریا که در ترکیب ذکر شد موجب افزایش الکترولیت های بدن، مواد معدنی و دیگر عناصر مانند کلسیم و پتاسیم، روی، منیزیم، آهن، ید و مس و … است. همچنین موجب افزایش هیدراسیون، بهبود گردش خون و دفع مواد سمی بدن می شود. آب لیمو نیز با ویتامین C فراوانی که دارد موجب تقویت سیستم ایمنی بدن و همچنین زدودن سم ها می شود. بار دیگر که احساس کردید سردرد دارید حتما این ترکیب فوق العاده و بسیار راحت را امتحان کنید.

منبع: نمناک