رپورتاژ آگهی


معرفی بهترین متخصص درد در ایران

اگر به دنبال بهترین متخصص درد در ایران هستید این مقاله قطعا به شما برای انتخاب یک متخصص درد کمک بسیار زیادی خواهد کرد، اگر دردی برای طولانی‌مدت؛ یعنی حداقل برای سه ماه، در بدن بیمار تداوم پیدا کند، این مریضی درد مزمن نام دارد که ممکن است در هر نقطه از بدن ایجادشده و شدت آن می‌تواند ملایم و یا خیلی شدید باشد. در هر صورت این درد باعث رنجش بیمار شده و زندگی فرد را مختل می‌کند. چه بسا با کهولت سن  میزان درد بیشتر هم بشود، مخصوصاً اگر فرد، بیماری زمینه‌ای مثل پوکی استخوان از قبل داشته باشد که این موجب افزایش درد مزمن و غیرقابل تحمل شدن آن می‌شود.

مباحثی که در این مقاله به پیرامون آن خواهیم پرداخت:

  • تعریف پزشک متخصص درد
  • تشریح فضا و امکانات کلینیک تخصص درد
  • مزایای مراجعه به کلینیک تخصص درد
  • عدم رسیدگی به درمان درد مزمن وجوانب آن بر روی بدن
  • مراحل درمانی که برروی شخص بیمار صورت می گیرد
  • حیطه درمانی تخصصی فلوشیپ
  • معرفی برترین متخصص درد در ایران

به چه شخصی متخصص درد می گویند؟

به پزشکی که تحت آموزش های مخصصوص و ویژه در زمینه های تحلیل و بررسی موشکافانه درد، ریشه وعلت درد و در آخر درمان انواع درد ها را طی کرده باشد متخصص درد می گویند. حالا اگر افرادی در اطراف شما هستند که دردی را به مدت طولانی تحمل می کنند، توصیه می کنیم با مطالعه دقیق این مقاله، با آگاهی بیشتری به این دوستان مشاوره دهید و راهنمایی کنید تا با مراجعه به مراکزدرمانی تخصص درد یا فلوشیپ درد، بتوانند سلامتی و بهودی خود را باز یابند.

نا گفته نماند فلوشیپ درد در زمینه پیشگیری از درد هم فعالیت دارد؛ و مهم تر از همه این که مراکز مربوط به این زمینه از تکنیک ها و امکانات منحصر به فرد و مخصوص به خود بهره مند هستند که در درمان ریشه ای درد از آن تکنیک ها استفاده می کنند.

از کجا باید متخصص درد مجرب و کار آزموده پیدا کنیم ؟

با همه این دانسته ها و با آگاهی به این موضوع که یک فلوشیپ و متخصص درد چه قدر در بهبودی دردهای لاعلاج موثر واقع بوده، اما پیدا کردن یک متخصص ورزیده و مطمئن که دارای کلینیکی با مجهزترین امکانات جهت مراجعه برای درمان، کار آسانی نبوده و بیمار عزیز بر سر دوراهی برای تصمیم و انتخاب این که به کدام مرکز باید رجوع کند، قرار می گیرد. ما باهدف این که کار دوستان را تا حد امکان آسان کرده باشیم، اشاره ای هم به برترین و به نام ترین پزشکان متخصص درد همراه با ذکر کارنامه کاری و تشریح بیوگرافی دکتر جهت مشاوره و سهولت کار عزیزان قرار داده ایم.

  1. دکتر شمس مطب درد

دکتر شمس متخصص درد و فارغ التحصیل از دانشگاه شهید بهشتی در رشته تخصصی درد و انستزی است و مدت چندین سال است که مشغول به طبابت در زمینه رشته تخصصی درد می‌باشد. ایشان در رزومه کاری خود از سرتیفیکیت های متعددی از مراکز معتبر درمان درد برخوردار می باشند.

معرفی بهترین متخصص درد در ایران

 شیوه کار دکتر محمد حسن شمس

حیطه کاری دکتر شمس در درمان تخصصی درد شامل: گردن درد، درد مفاصل دست، کمری و لگن ٫ مچ پا و خار پاشنه، بازو، سردرد، درد شانه، درد آرنج، بیماران با درد مفصل زانو و سایر دردهای بدن با شیوه های نوین دنیا انجام می شود.

شیوه هایی که در اوزون درمانی برای ارتروز ها به کار برده می شود مانند:

  1. تزریق ژل هیالورونیک
  2. تزریق بوتاکس برای سردردهای میگرنی
  3. ماساژ درمانی
  4. مچ پا

آدرس: تهران، تقاطع دولت و کاوه جنوبی، ابتدای خ وارسته، ساختمان وارسته، پلاک ۴۹، طبقه ۲

تلفن: 02122558718

  1. دکتر سیامک مرادی

معرفی بهترین متخصص درد در ایران

دکتر سیامک مرادی نیز عضو کارگروه ستاد سلول های بنیادی، فوق تخصص درد، عضو انجمن جهانی درد امریکا، عضو هیات مدیره انجمن درد ایران می باشند که تجربه بسیار خوبی در بهبود بیماران خود داشته است.

آدرس: میدان ونک – خیابان صانعی – پلاک 50 شماره تلفن 88662603

  1. دکتر مجید نجفی، متخصص درد و بیهوشی

آقای دکتر نجفی با استفاده از اوزون تراپی به درمان زانو درد و کمر درد بیمار طبابت می کنند. دکتر نجفی با استعداد و پشتکاری که داشته اند در طول چند سال کاری توانسته اند به پیشرفت های چشمگیری دست یابند.

آدرس: تهران خیابان شریعتی-خیابان قبا پلاک 6

شماره تماس 22873994

چرا باید به متخصص درد و یا کلینیک تشخیص درد مراجعه کنیم و چه مزیتی دارد؟

اگر با مراجعه به پزشک های متخصص ویا حتی با استفاده از مسکن های قوی هنوز جواب نگرفته اید و باز هم درد دارید، دیگر زمان آن رسیده که با  مراجعه به کلینیک های درد، به عنوان مراکزی که جهت تشخیص و درمان انواع سردردها، دردهای حاد و مزمن ستون فقرات، مفاصل اعمال شده است، به این کابوس برای همیشه خاتمه دهید. برتری و مزیتی که کلینیک های تخصص درد نسبت به سایر مراکزدرمانی دارا می باشند این است که با روش‌های شخیصی و درمان های غیر تهاجمی بدون عمل جراحی و با استفاده از تجهیزات پیشرفته، اقدامات درمانی ساده نظیر استفاده از لیزرهای پرتوان، مگنت، اوزون تراپی و… انجام می شود و سعی در ریشه یابی و علل ایجاد درد و در نهایت رسیدن به راه حلی برای درمان بوده تا به اندازه ای ، درد کاهش یابد و فرد بتواند به توانایی پیشین خود بازگشته و کیفیت زندگی بهتری را تجربه کند.

طولانی شدن دردهای مزمن چه عوارضی بر روی بدن می گزارد؟

هر چه قدر در مداوای درمان درد مزمن  غفلت شود و روند درد  طولانی تر شود، موجب کاهش عملکرد سیستم ایمنی بدن و استرس، اختلال در خواب و کاهش کیفیت زندگی فرد شده و همچنین زمینه ساز بیماری عفونی و بدخیمی در بافت بدن می گردد که درمان آن به مراتب سخت تر می باشد.

مراحل درمانی و اقدامات تشخیصی دردهای مزمن به چه صورت می باشد؟

در مرحله اول بیوگرافی بیمار اعم از تمامی مشخصات شخصی و اطلاعات دقیق پزشکی، سپس تست ها و معاینات بالینی انجام می گردد. بعد از آن، براساس شواهد و تشخیص های به دست آمده، درخواست های پیراپزشکی داده می شود مانند تصویربرداری (ام ار آی، سی تی، سونوگرافی) و آزمایشات و تست های عصبی عضلانی و … می باشد. بعد از قطعی شدن تشخیص بیماری، روند اجرای پلن درمانی جهت رفع بیماری که مولد و زمینه ایجاد درد بوده آغاز می گردد. اگر درد عمقی نباشد و سطحی باشد روش کاربردی در این مرحله، غیر تهاجمی بوده که فقط موجب تحریک بافت می باشد و دخالت و دستکاری در داخل بافت بدن نمی‌شود، اقداماتی که انجام می‌شود شامل لیزرهای پرتوان، مگنت، درمان دستی، طب سوزنی می باشد که در برخی از بیماران قابل اجرا است و جواب می دهد.

صورت دوم قضیه مربوط به فعالیت‌های (اقدامات اینترونشنال و یا کم تهاجمی) می باشند. در این مرحله  به وسیله تجهیزات خاصی (کاتترها، آندوسکوپ،  سوزن های مخصوص و….)  بدون عمل جراحی با دستگاه های رادیولوژی (سونوگرافیسی، فلوروسکوپ، تی اسکن)  به محلی که منبع و ریشه درد بوده وارد شده و اقدامات لازم مانند (بازکردن تنگی کانال نخاعی، کاشت باطری محرک عصب و تزریق فاکتورهای رشد سلولی،…) انجام داده می شود و در نتیجه عامل بیماری، بدون نیاز به بیهوشی برطرف می شود و آناتومی بدن به هم ریخته نمی شود و شاهد کم ترین عوارض خواهیم بود.

حیطه تخصصی و درمانی فلوشیپ متخصص درد را می‌توان شامل موارد زیر دانست:

  • درمان و بهبود درد ستون فقرات،
  • دیسک کمر (سیاتیک)  بدون جراحی
  • بهبود و تسکین تنگی کانال نخاعی بدون جراحی،
  • درد عصبی crps
  • فیبروملیژیا
  • درد صورت و سردرد های مزمن
  • دردی که ناشی از ورزش های سنگین بر بدن به وجود آمده باشد
  • زانو درد

خوانندگان عزیز و گرامی با سپاس از همراهی شما، امیدواریم که مطالب این مقاله مفید بوده و راهنمای خوبی برایتان بوده باشد.