رپورتاژ آگهی


 سن مناسب کاشت مو چند سال است؟

جنسیت شما و عامل ریزش مو از جمله مواردی است که در سن مناسب برای کاشت مو موثر است. افرادی که داوطلب برای کاشت مو هستند باید به این دو موضوع توجه داشته باشند. اما این موضوع برای خانم ها خیلی اهمیت ندارد. خانم ها در هر سنی می توانند برای کاشت مو اقدام کنند. بعضی از افراد هم به دلیل حادثه و صدمه هایی دچار طاسی شده اند. این افراد هم محدودیتی برای این کار ندارند. اما کسانی هستند که به دلیل مشکلات ژنتیکی مانند الگوی طاسی مردانه دچار طاسی شده اند. این افراد بهتر است زیر 25 سال کاشت مو انجام دهند. در ادامه این مطلب تمامی ابهامات و سوالات شما در مورد سن مناسب برای کاشت مو برطرف می شود.

بهترین زمان کاشت مو

بسیاری از افراد جوان هم متقاضی کاشت مو هستند. اما در این افراد هم نمی توان فهمید که بانک موی آنها در سال های بعد چگونه می شود. بانک مو باید دچار تثبیت شود. در غیر این صورت تشخیص این که آیا این مو مقاومت کافی دارد یاخیر، کمی دشوار است. زیرا در این حالت، ممکن است موهایی که از بانک مو برداشت می‌شوند مقاومت خوبی نداشته باشند و دچار ریزش شوند. توجه داشته باشید که ریزش ها در چه سنی شروع می شوند. اگر این ریزش ها در سن های پایین تری شروع شوند، در نتیجه آن طاسی هم شدید تر می شود.

به موهای قسمت های پشت سر و طرفین آن بانک مو می گویند. فولیکول های این ناحیه از موها بسیار ضخیم تر و مقاوم تر هستند. علت ضخامت و مقاومت خوب این ناحیه از بانک مو ساختار ژنتیکی آنها است. این موها نسبت به هورمونهای آندروژنی مانند تستوسترون هم بسیار مقاوم هستند. تستوسترون همان هورمون جنسی در مردان است. بعضی از افراد دچار آلوپسی آندروژنی می شوند. هورمون های آندروژنی در این افراد باعث کاهش ضخامت مو در آنها می شود. با گذشت زمان هم ریزش مو در آنها شروع می شود.

فولیکول های مو برای کاشت موی طبیعی بسیار اهمیت دارند. این فولیکول ها در همه قسمت هایی از بدن که مو دارند وجود دارد. به طور کلی بعضی از فولیکول های بدن به هورمون های آندروژنی حساس هستند. بعضی دیگر هم نسبت به این هورمون ها مقاوم هستند. موهای بدن و بانک مو دارای فولیکول هایی هستند که نسبت به هورمون های آندروژنی مقاوم هستند. به هر حال در بعضی از افراد هم فولیکول های بانک مو در آنها مقاوم نیستند. در این صورت معمولا متخصص کاشت مو را برای آنها مناسب نمی داند. زیرا این افراد بانک موی مناسب و مطلوبی برای استخراج گرافت ندارند.

معمولا در افراد سنین پایین، بررسی وضعیت بانک مو و مقاومت و قدرت آنها کاری دشوار است. زیرا این سن زمان مناسبی برای بررسی مقاومت فولیکول های بانک مو نیست. نمی توان به طور دقیق مشخص کرد این موها در آینده ریزش پیدا نمی کنند. اما در سنین بالاتر وضعیت بانک مو تحت کنترل است. در این زمان تقریبا ریزش مو وضعیت مشخص تری پیدا می کند. حداقل می توان در سن بالاتر وضعیت آن ها را بررسی و پیش بینی کرد.

به همین دلیل جراحان معمولا برای افراد بسیار جوان که سن کمتر از 25 سال دارند، کاشت مو انجام نمی دهند. زیرا اگر بانک موی آنها به ریزش مو حساس باشد، احتمال این که آن موهای کاشته شده دوباره ریزش پیدا کنند خیلی زیاد است. با افزایش سن موهای بانک موی این افراد هم دچار ریزش می شود.

یکی از سوالاتی که ذهن متقاضیان جوان را درگیر می کند این است که آیا با کاشت مو وضعیت موها وضعیت بهتری می گیرد یا خیر؟ بعضی از این افراد استرس بدتر شدن وضعیت را دارند. به هر حال متخصصین و جراحان به افراد زیر 25 سال انجام کاشت مو را پیشنهاد نمی دهند. آنها معتقدندکه باید کاشت مو را در سنین بالاتری انجام دهند. زیرا در این زمان میزان موفقیت در کاشت مو بیشتر مشخص می شود.

 سن مناسب کاشت مو چند سال است؟

نتیجه ریزش موی زودهنگام در جوانان

خب نتیجه این ریزش های زودهنگام کاملا مشخص است. در نهایت ممکن است طاسی در آن فرد به مرور زمان شدید تر شود. در نتیجه احتمال طاسی ویسع وجودد ارد. حال جراح وظیفه دارد توجه خیلی بیشتری به آن فرد داشته باشد و بهترین تصمیم را بگیرد. برای مثال ممکن است یک متقاضی جوان برای کاشت خط رویش موها در دو سمت سر نزد جراح مراجعه کند. جراح باید برای رضایت بیمار، تراکم مو را در نظر بگیرد. برای تراکم مناسب هم نیاز به گرافت های زیادی است. اما این مسئله کمی خطرناک است. زیرا در مرحله اول جراح باید گرافت های زیادی از بانک موی متقاضی برداشت کند. در نتیجه ذخایر بانک مو خالی می شود. مسئله مهم تر این است که هنوز ریزش مو در این فرد جوان ادامه دارد. حتی در طی مدت زمانی قسمت های تاج سر و و مرکزی هم ممکن است دچار ریزش شوند. قسمت های گیج گاهی هم چنان پرپشت باقی می مانند. در نتیجه به طور کلی از نظر زیبایی ظاهر خوبی ایجاد نمی شود.

به طور کلی نتیجه بر این می شود که قسمت هایی کاملا خالی هستند و قسمت هایی از سر پرمو هستند. هیچ گونه شکل زیبایی برای آن فرد ایجاد نمی شود. در این حالت فرد تصمیم می گیرد تمامی موهای خود را بتراشد. در این حالت هم جای زخم ها پدیدار می شوند. باز هم شکل زیبایی بوجود نمی آید.

البته این را بدانید که متقاضیان با سن های بیشتر و افرادی که طاسی های وسیعی دارند، داستان کاملا متفاوتی دارند.

کلینیک ساعی با سابقه بالایی که در جراحی های زیبایی به خصوص کاشت مو دارد، بهترین مشاوره ها را برای متقاضیان در نظر می گیرد. جراحان حاضر در کلینیک ساعی کاملا باتجربه و با مهارت هستند. آنها معمولا برای متقاضیان جوان کاشت مو را مناسب نمی دانند. راه حل آنها استفاده از روش های دارو درومانی است. داروی ماینوکسیدیل یکی از همین داروهای درمانی است. قرص فیناستراید هم داروی موثر دیگری در جلوگیری از ریزش مو و حتی رشد مجدد موهای از دست رفته است. پس افراد جوان بهتر است تا زمان رسیدن به سن معقول برای کاشت مو صبر کنند. البته توجه داشته باشید که تمامی این دارو و درمان ها تحت نظر پزشک متخصص صورت بگیرد.

شروع ریزش مو از چه زمانی است؟

زن ها و مردها هر دو ریزش مو را تجربه می کنند. معمولا نمی توان سن خاصی برای ریزش در نظر گرفت. این عامل به ژنتیک افراد هم بستگی دارد. اما ریزش های خیلی شدید حداقل از 20 سالگی شروع می شوند. این ریزش های زودهنگام هم به دلیل عوامل وراثتی هستند. این ریزش ها با مرور زمان بیشتر و بیشتر می شوند. در نهایت ممکن است افراد در سن 40 یا 50 سالگی ریزش کامل مو را تجربه کنند. اما بهترین کار این است که از همان زمان هایی که متوجه ریزش مو می شوید برای مشاوره اقدام کنید.

اولین علائم ریزش مو چه چیزهایی هستند؟

معمولا موها در خط موی قسمت جلویی پیشانی نازک می شوند. این موضوع باعث می شود تا شما تصور کنید پیشانیتان بلندتر شده است. ریزش مو هنگام شانه زدن و دوش گرفتن هم کاملا مشخص است. به میزان ریزش موها در این دو حالت توجه کنید. اقوام درجه یک خود را از لحاظ پرپشتی و کم پشتی موهایشان بررسی کنید. این عامل وراثتی می تواند در شما هم پیش بیاید.

به هر حال همه ما می دانیم که ریزش مو مسئله ای ناخوشایند به خصوص در سنین پایین است. این موضوع می‌تواند از لحاظ فرد را از لحاظ عاطفی و زیبایی درگیر کند. احساس زشتی و نداشتن اعتماد به نفس از بدترین حالات آن است. متخصصین کلینیک ساعی با در نظر گرفتن تمامی شرایط متقاضی بهترین راهکار را برای کاشت مو به بیمار می دهند. برای اطلاعات بیشتر می توانید وارد سایت کلینیک ساعی (www.saeeclinic.com) شوید.

در آخر باید بدانید که تمامی این حساسیت ها به دلیل سن افراد است. در افراد جوان نمی توان به خوبی پیش بینی کرد که در آینده چه میزان از موها ریزش پیدا می کنند. آیا انها دچار طاسی کم، متوسط و یا شدید می‌شوند؟ اما در هر سه موضوع با کاشت مو مشکل برطرف می شود. پس جای نگرانی وجود ندارد. اما نکته قابل توجه این است که در هر سه مورد نوع پوشش و روش مناسب برای کاشت مو متفاوت است. تراکم و پوشش در طاسی های شدید با طاسی های کم متفاوت است. با در نظر گرفتن این موارد متوجه حساسیت شرایط می‌شوید.

اما اگر بخواهیم بهترین سن را برای کاشت مو در نظر بگیریم، می توانیم بگوییم بالای 27 سال کاملا معقول و مطلوب برای کاشت مو است. اما گاهی بعضی از پزشکان برای افراد زیر 25 سال هم کاشت مو را انجام می دهند. زیرا گاهی این افراد اعتماد به نفس خود ار از دست می دهند. یا اینکه بیش از حد دچار ریزش شده اند و زیبایی خود ار از دست داده اند. تمامی اینم وارد بستگی به شرایط متقاضی دارد. پس بهتر است مشاوره را جدی بگیرید.

 

منبع : www.saeeclinic.com