رپورتاژ آگهی


لباس نوزاد، این کوچک دلربا که از خریدهای شیرین و لذت بخش سیسمونی است؛ از دغدغه‌ها و دل مشغولی‌های مادرها و پدرها حین خرید است که البته بسیار هم لحظه شماری می‌کنند تا به این بخش برسند. این لباس‌ها انقدر زیبا و دلنشین هستند که تمام حواس افراد را به خود جلب می‌کند، این قضیه برای مادران و پدرانی که منتظر کودک دلبندشان هستند، بیش‌تر از بقیه صادق است. اگر شما هم در حال خرید لباس کودک هستید، باید بدانید که این خرید نکاتی دارد که نباید از آن غافل شوید، چرا که ممکن است همه خریدهایتان دست نخورده باقی بماند.

رفتن به خرید سیسمونی و خرید لباس نوزاد برای مادران باردار اغلب کار دشواری است و در عین حال مادران دوست دارند که خودشان هنگام خرید حضور داشته باشند. خرید اینترنتی از فروشگاه‌های اینترنتی معتبر فروش سیسمونی این دغدغه و مشکل مادران باردار را برطرف کرده است. فروشگاه اینترنتی هشت پا از فروشگاه‌های اینترنتی معتبری است که به راحتی می‌توانید تمام مایحتاج فرزند دلبندتان را از آن تهیه کنید.

لباس نوزاد| مهم‌ترین نکات و تکنیک‌های لازم هنگام خرید سیسمونی

  • زمان تولد فرزندتان را در نظر بگیرید

اولین نکته‌ای که باید برای خرید لباس نوزاد در نظر بگیرید، زمان تولد فرزندتان است. باید از تاریخ تولد نوزادتان اطمینان حاصل کنید، حالا بر همین اساس باید سراغ خرید لباس کودک بروید. لباس‌های نوزادان به سایزهای نیوبرن (۰)، ۱ تا ۳ ماه، ۳ تا ۶ ماه و به همین ترتیب تقسیم می‌شوند و شما باید بدانید برای هر کدام از این سایزها چه نوع لباسی نیاز دارید، لباس خنک تابستانی، لباس گرم زمستانی یا لباسی مناسب فصل پاییز و بهار. پس ابتدا برای سایزها و سن مختلف نوزادتان برنامه‌ریزی کنید.

اگر کودک شما متولد آخر تابستان تا زمستان است، باید حتما چند دست هم زیرپوش دکمه‌دار تهیه کنید، این لباس در فصل سرما باعث گرم نگه داشتن پهلو و دل و کمر نوزاد می‌شود و از سرماخوردگی این نواحی جلوگیری خواهد کرد؛ البته بیش‌تر مادران فرزندشان متولد هر زمانی از سال باشند، به آن‌ها زیرپوش می‌پوشانند که در این صورت زیرپوش دکمه‌دار تبدیل به یکی از اقلام اصلی خرید لباس کودک خواهد شد.

  • زیاده روی نکنید

نکته مهم بعدی برای خرید لباس کودک، این است که بدانید قرار نیست فرزند شما این لباس‌ها را مدت زیادی بپوشد؛ پس زیاده‌روی نکنید. برای هر سن فرزندتان تا حدود ۹ ماهگی ۴ یا ۵ دست کافیست، چرا که کودکان تا ۱ سالگی به سرعت رشد می‌کنند و لباس‌ها برایشان زود کوچک خواهد شد، این سرعت رشد از بدو تولد تا ۳ ماهگی بسیار سریع‌تر است؛ پس برای این دوران خیلی لباس نخرید. البته این را می‌دانیم که بسیار کار سختیست جلوی خود را بگیرید و سراغ لباس‌های بامزه و خوشگل نوزادی نروید،‌ اما حواستان به خرج اضافه و بی مورد هم باشد.

  • لباس‌ها را بشویید

بعد از اتمام خرید و قبل از به دنیا آمدن فرزندتان، حتما همه لباس‌هایی که خریده‌اید را یک بار بشویید تا اگر گرد و غبار یا آلودگی روی الیاف پارچه وجود دارد از بین برود. این لباس‌های خصوصا در مراکز خرید حضوری لباس بارها و بارها با دستان افراد مختلفی در تماس بوده است که ممکن است سلامت گل لطیف تازه به دنیا آمده شما را به خطر بیندازد. پوست نوزادان به خودی خود حساس است، پس کوچک‌ترین آلودگی می‌تواند باعث خارش و حساسیت پوست آن‌ها شود. مایع لباسشویی مخصوص کودکان و نوزادان نیز وجود دارد که بهتر است با آن لباس‌ها را بشویید.

  • راحتی لباس را فراموش نکنید

یادتان نرود که این فرشته‌ها بعد از ۹ ماه بدون لباس بودن پیش شما می‌آیند، پس نباید دنبال خرید لباس‌های تنگ و چسبان بروید، بله، شاید از نظر ما این لباس‌ها زیبا به نظر برسد اما دلبند شما را حتما کلافه خواهد کرد. راحتی لباس خصوصا در ماه‌های اول اولویت و ضرورت دارد؛ این نکته را فراموش نکنید. لگ‌های تنگ، کش‌های شلوار سفت، لباس‌های دکمه‌دار پشت گردن، کشبافت‌های سفت دور مچ دست و پا و … همه باعث آزار کودک شما خواهد شد. به درز و مارک لباس‌ها هم دقت کنید، اگر دوخت درزها زبر هستند، قطعا پوست فرزند شما را اذیت خواهد کرد. مارک لباس‌های را نیز قبل از استفاده از لباس جدا کنید تا گردن نوزاد را اذیت نکند.

  • جنس و کیفیت لباس

لباس نوزادی باکیفیت از عوامل و نکات مهم دیگر خرید لباس نوزاد است. لباس کودکان و نوزادان می‌بایست حتما نخ پنیه باشد تا پوست لطیف و حساس آن‌ها آزار نبیند. پوست کودکان بسیار حساس است و ممکن است اگر لباس‌های آن‌ها در ابتدا از مواد مصنوعی و الیاف غیرطبیعی تشکیل شده باشد، دچار اگزما و حساسیت‌های پوستی شوند. این نکته را هم در خرید لباس کودک و هم رختخواب و دیگر پارچه‌هایی که با پوست نوزاد مستقیم در ارتباط است، حتما مد نظر داشته باشید تا مشکلی پیش نیاید.

  • نوع و مدل لباس

وقتی پا به مغازه فروش لباس نوزاد می‌گذارید یا در سایت‌های اینترنتی خرید لباس کودک سر می‌زنید، حتما لباس‌های زیبای بسیاری به چشم‌تان می‌خورد که دلتان می‌خواهد آن‌ها را تن فرزندتان ببینید؛ اما مراقب باشید. نکته مهمی که باید هنگام خرید به آن توجه داشته باشید این است که مدل لباس و راحتی آن هنگام پوشاندن و بیرون آوردن از تن نوزاد را نیز بسیار مهم است. بعضی از لباس‌ها بسیار زیبا هستند اما شما را هنگام تعویض لباس به دردسر خواهند انداخت و همچنین کودک شما نیز آشفته و کلافه خواهد شد.

لباس‌های سرهمی که به راحتی می‌توانید به نوزادتان بپوشانید، خصوصا در ماه‌ّهای اول گزینه بسیار خوبی هستند؛ البته نکته‌ای که برای خرید لباس‌های سرهمی باید در نظر داشته باشید این است که سرهمی‌های جورابدار گزینه‌های مناسبی نیستند، همان طور که گفتیم بچه‌ها در ماه‌های اول به سرعت رشد می‌کنند و ممکن است بعد از چندبار استفاده سرهمی برای او کوتاه شود و اگر جوراب داشته باشد، غیرقابل استفاده خواهد شد.

یادتان نرود که ماه‌های اول احتمالا قرار است روزی ۸ تا ۱۰ بار پوشک کوچولوی عزیزتان را تعویض کنید، پس این نکته را نیز هنگام خرید لباس در نظر بگیرید تا لباسی را انتخاب کنید که به راحتی تعویض پوشک را انجام دهید و در ناحیه پوشک قابل باز شدن باشد. رد کردن لباس از سر نوزاد بخش حساس و سخت پوشاندن لباس به نوزاد است، خصوصا برای مادران جوان؛ پس مدل یقه لباس هم در خرید لباس نوزاد بسیار مهم است، سعی کنید لباس‌هایی را انتخاب کنید که یقه آزاد و بازی داشته باشند، یا یقه آن‌ها به وسیله چسب یا دکمه باز و بسته شود.

  • شروع خرید بعد از تعیین جنسیت

یکی از مسائل مهم دیگر در خرید لباس نوزاد، جنسیت است. بعضی از مادرها و پدرها به خاطر ذوق و شوقی که دارند، بعد از فهمیدن بارداری شروع به خرید لباس برای کودک می‌کنند. این کار را باید بعد از اطمینان از جنسیت نوزاد آغاز کنید تا بعدا دچار مشکل نشوید.

  • انتخاب رنگ لباس

اغلب پزشکان و روانشناسان توصیه می‌کنند برای نوزادان در بدو تولد و ماه‌های ابتدایی ترجیحا لباس سفید تهیه کنید یا اگر دوست دارید لباس‌های رنگی بخرید، رنگ‌های ملایم و کمرنگ را انتخاب کنید. این رنگ‌های روشن باعث می‌شوند تا کودک احساس آرامش بیش‌تری داشته باشد و هم فعالیت کودک بیش‌تر شود. علاوه بر این لکه‌ها و کثیفی‌ها نیز به سرعت روی لباس روشن دیده می‌شوند. رنگ روشن برای لباس بهتر است تا ۱ سالگی ادامه داشته باشد و به مرور سراغ رنگ‌های تیره و پررنگ‌تر بروید.

  • برای آینده خرید نکنید

شما موقع خرید لباس کودک نمی‌دانید که نوزادتان با چه وزن و قدی به دنیا خواهد آمد و سرعت رشدش چگونه خواهد بود؛ پس برای آینده دور او خرید نکنید. در خرید سیسمونی چند دست از هر سایز تا ۹ ماهگی یا ۱ سالگی تهیه کنید و باقی لباس‌ها را به زمان بزرگ شدن کودک واگذار کنید. ممکن است فرزند شما بیش از تصورتان رشد کند و لباس‌هایی که مثلا برای تابستان او تهیه کرده‌اید در آن زمان برایش کوچک باشد یا رشدش کم‌تر باشد و لباس‌های تابستانی‌اش برایش بزرگ باشد.

  • لباس مهمانی و لباس‌های پر زرق و برق را فراموش کنید

همان طور که گفتیم نوزادان ۹ ماه بدون لباس بوده‌اند و حالا در بدو ورود به دنیا تحمل لباس زیادی را ندارند، حالا فکرش را بکنید که لباسش پر از تزئینات و طاقت فرسا هم باشد. به او حق بدهید که کلافه شود و شروع به گریه کند. در ماه‌های اول نوزاد چندان به مهمانی نخواهد رفت و اگر هم برود هیچ کس از اول انتظار پوشیدن لباس رسمی مهمانی ندارد، پس راضی به اذیت نوزاد عزیزتان نباشید.

لباس‌های او را تا حد ممکن بدون اجزای تزئینی، خصوصا تکه‌های جداشونده و اکلیلی انتخاب کنید. این تزئینات در لباس‌های دخترانه بیش‌تر به چشم می‌خورد، اگر لباسی خریده‌اید که روی آن طرح‌های برجسته دارد که ممکن است جدا شود یا آن‌ها را دوباره دوزی کنید یا محکم بکشید تا از جدا شدن آن‌ها خیال‌تان راحت شود.